📅 Black friday: 26 November 2021

📨 Deals in je inbox

Black Friday wasmachines: korting tot wel 80%

Op zoek een Black Friday wasmachine? We’ve got you covered. Hier vind je namelijk een up-to-date overzicht van alle Black Friday deals, inclusief alle wasmachines waar je enorme kortingen op kunt scoren. Of het nu gaat om Coolblue Black Friday, Bol com Black Friday of één van de andere Black Friday winkels. Wij zorgen ervoor dat jij niet het hele internet af hoeft te struinen voor die wasmachine deal. Ben je benieuwd waar jij de beste korting kunt krijgen? Neem een kijkje in ons overzicht hieronder!

Mis geen deals!

Mis geen goede aanbiedingen tijden Black Friday 2019 en meld je nu alvast aan voor onze deal alerts!


Black Friday Aanbiedingen respecteert jouw privacy. Lees hier wat we wel en niet met jouw gegevens doen.

Deelnemende winkels

BCC

Vandaag besteld, morgen in huis*

Naar deals

Wasmachines Black Friday

Black Friday zit er weer aan te komen, de ideale tijd om producten als witgoed, elektronica of andere duurdere producten aan te schaffen. Vooral wasmachines en drogers doen het tijdens de korting festijn het goed. Deze apparaten verbruiken enorm veel water en stroom dus is het handig veel geld te besparen met de aankoop van het apparaat. Ook kunt u nu ervoor zorgen om een zuinige maar toch ook een frisse en energiek volle wasmachine te halen. Bij Black Friday Coolblue kunt u in alle rust uw keuze maken en naar huis gaan met een parel voor de komende tien jaar. De kortingen kunnen torenhoog oplopen, dus dit is je kans om te profiteren van van de lage prijzen. Black Friday Nederland duurt normaliter 1 tot 3 dagen (als je Cyber Monday meerekent) en is maar eens per jaar, wacht dus niet te lang anders is het weer wachten voor 365 dagen.

Soorten en Maten

Maakt die van jou ook altijd zo’n herrie of snap je niks van al die rare functies, om die reden is het belangrijk dat je een duidelijke en goede wasmachine in huis hebt. Zeker ook voor de jonge generatie die er aankomt is het handig om te weten hoe je het milieu kan helpen en tegelijkertijd je kleren schoon te krijgen. Nu zijn er ook dubbele wasmachines (Bijvoorbeeld van LG), deze kunnen twee wasbeurten tegelijk draaien, 1 boven en 1 onder. Ook zijn er wasmachines die kunnen wassen en drogen tegelijk, ja de technologie gaat gewoon door. Het is er allemaal en nu nog goedkoper dan ooit tijdens de Black Friday aanbiedingen. Er zijn zoveel opties, bekijk ze nu!

Hoe en waar?

De concurrentie ligt hoog vergelijk dus vooral de prijzen want de beste Black Friday deals liggen voor het oprapen, niemand wilt namelijk te veel betalen. De voorkeur gaat meestal naar een wasmachine van de MediaMarkt, vooral vanwege hun naam. Maar winkels als Expert en BCC hebben naast de scherpste prijzen ook de nieuwste producten. Deze kun je ook eenvoudig bestellen via de webshop, zo hoef je ook je huis niet uit om te profiteren van de leukste Black Friday kortingen