📅 Black friday: 26 November 2021

📨 Deals in je inbox

Black Friday telefoon: de mooiste kortingen op de mooiste producten

Op zoek naar Black Friday telefoon? Maar wil je de drukte van de winkelstraten vermijden? Dan ben je hier aan het goede adres. Hier vind je namelijk alle deelnemende webwinkels van Nederland. Van de BCC tot KPN, Apple tot Samsung, we hebben alle webshops die aan Black Friday meedoen voor je verzameld zodat je gemakkelijk en goedkoop je nieuwe telefoon kunt kopen tijdens Black Friday.
Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk dan hier alle shops.

Mis geen deals!

Mis geen goede aanbiedingen tijden Black Friday 2019 en meld je nu alvast aan voor onze deal alerts!


Black Friday Aanbiedingen respecteert jouw privacy. Lees hier wat we wel en niet met jouw gegevens doen.

Deelnemende winkels

BCC

Vandaag besteld, morgen in huis*

Naar deals

Telefoons tijdens Black Friday

Eén van de meest verkochte producten tijdens Black Friday is zonder twijfel de mobiele telefoon. Natuurlijk ook heel logisch, kijkend naar de prijs van de telefoons van tegenwoordig. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe telefoon? Gebruik dan de Black Friday Aanbiedingen om vaak tot wel honderden euro’s te besparen op jouw nieuwe telefoon.

Bij welke winkels kan ik terecht?

Nog meer goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe mobiele telefoon. Tijdens Black Friday kun jij namelijk terecht bij tal van winkels, wat te denken van Black Friday Mediamarkt of Black Friday BCC. Maar ook bij winkels als KPN, Vodafone en Paradigit kun jij profiteren van tot wel 80% korting op bepaalde producten.

Hoe zit het dan met telefoon abonnementen?

Ook voor aparte telefoon abonnementen kun je bij één van de Black Friday Winkels terecht. Zo kun je ervoor kiezen bij de bovenstaande winkels een prepaid toestel te halen met Black Friday Korting. En vervolgens bij één van de abonnementen aanbieders een goede deal scoren voor een sim-only abonnement. Zo bespaar je dus dubbel! Voor een spotgoedkope abonnement kun je nu al terecht bij Lebara of Simyo, maar tijdens de Black Friday Deals eind november kun je al helemaal weglopen met honderden euro’s aan korting. Shop dus al jouw elektronica en telefoons tijdens Black Friday Nederland van 26 t/m 29 november!