📅 Black friday: 26 November 2021

📨 Deals in je inbox

Black Friday laptop: korting tot wel 80%

Op zoek een Black Friday laptop? We’ve got you covered. Hier vind je namelijk een up-to-date overzicht van alle Black Friday deals, inclusief alle laptops waar je enorme kortingen op kunt scoren. Of het nu gaat om Coolblue Black Friday, Bol com Black Friday of één van de andere Black Friday winkels. Wij zorgen ervoor dat jij niet het hele internet af hoeft te struinen voor die laptop deal. Ben je benieuwd waar jij de beste korting kunt krijgen? Neem een kijkje in ons overzicht hieronder!

Mis geen deals!

Mis geen goede aanbiedingen tijden Black Friday 2019 en meld je nu alvast aan voor onze deal alerts!


Black Friday Aanbiedingen respecteert jouw privacy. Lees hier wat we wel en niet met jouw gegevens doen.

Deelnemende winkels

BCC

Vandaag besteld, morgen in huis*

Naar deals

Waar vind je de beste Black Friday laptop kortingen?

Het is weer eens die tijd van het jaar. De kortingen vliegen je om de oren. Steeds meer webshops doen mee aan de Black Friday aanbiedingen en wij vinden dat helemaal mooi! Want wie wilt er nu niet met 80% korting shoppen? 

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij al wat vooronderzoek gedaan. En dat delen we maar al te graag met je. Zo kun jij in alle rust alle deals van het internet bekijken zonder te zoeken. Direct bij het juiste product, de juiste winkel of de leukste categorie. Zo vind je bij Coolblue ook Black Friday laptop aanbiedingen. Deze kortingen kunnen je soms wel honderden euro’s schelen met de originele aanschafprijs.

De beste tijd om Sinterklaas en Kerstinkopen te doen!

Black Friday is sinds een aantal jaren enorm bekend geworden onder de Nederlandse bevolking. De traditie is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten. Black Friday is de dag na Thanksgiving waar vele Amerikanen de winkelstraten bestormen om de beste deals in te slaan. De kortingen zijn vaak zo enorm hoog dat een duw- of trekpartij niet abnormaal is. Gekke Amerikanen. 

Gelukkig gaan wij er iets schappelijker mee om. Geen opstootjes en vechtpartijen in de winkelstraten, maar gewoon online shoppen! Lekker makkelijk vanuit de stoel, geen vervelende mensen om je heen en in alle rust de beste koopjes op de kop slaan.

Hét moment dus om alvast Sinterklaas en Kerstinkopen te doen. Dan heb je dat alvast van je to-do lijstje gestreept. Zoek je bijvoorbeeld een Black Friday laptop? Check dan snel de Black Friday winkels die dat aanbieden!

Bijna twee weken lang de beste deals

Heb je Black Friday gemist? Wees dan niet getreurd want Cyber Monday komt je redden. Dit betekent dat je nog langer de tijd hebt om de beste te kopen. Want alsof Black Friday nog niet genoeg was, we gaan gewoon lekker door met kortingen strooien!

Dus heb je de gekte gemist of ben je het vergeten? No worries, tijdens het Cyber Monday Weekend shop je gewoon weer producten met kortingen tot wel 80% (!).