📅 Black friday: 26 November 2021

📨 Deals in je inbox

Black Friday kleding: de beste deals op een rij

Op zoek naar Black Friday kleding? Maar wil je de drukte van de winkelstraten vermijden? Dan ben je hier aan het goede adres. Hier vind je namelijk alle deelnemende webwinkels van Nederland. Van de Bijenkorf tot Omoda, we hebben alle webshops die aan Black Friday meedoen voor je verzameld zodat je snel en gemakkelijk goedkope kleding kunt kopen tijdens deze fenomenale kortingsperiode.
Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk dan hier alle shops.

Mis geen deals!

Mis geen goede aanbiedingen tijden Black Friday 2019 en meld je nu alvast aan voor onze deal alerts!


Black Friday Aanbiedingen respecteert jouw privacy. Lees hier wat we wel en niet met jouw gegevens doen.

Deelnemende winkels

Decathlon

Minimaal 2 jaar garantie*

Naar deals

Bij welke winkels shop je Black Friday kleding?

In het overzicht hierboven vind je alle deelnemende webwinkels die hun kleding hebben afgeprijsd. Je kunt bijvoorbeeld Black Friday kleding kopen bij de Bijenkorf, Omoda of de Zara. Iedereen zijn of haar favoriete winkel is terug te vinden. Want bijna alle winkels in Nederland doen mee aan de Black Friday gekte.

Soms kan dat best uit de klauwen lopen. Zoals dat vaak gaat in Amerika. Hier staan bezoekers al diep in nacht in de rij voor hun favoriete winkel om te profiteren van de enorme kortingen. 

Gelukkig gaat dat er in Nederland minder gek aan toe. Mede dankzij het feit dat er online ook enorm veel aanbieders zijn van Black Friday deals. Op die manier kun je lekker vanuit je stoel de beste aanbiedingen afspeuren op het web. Geen gedoe met rijen of een massa mensen, maar gewoon in jouw tempo de beste koopjes checken.

Korting, korting en nog eens korting!

Al sinds een paar jaren staat Black Friday bekend als enorme kortingsperiode in Nederland. Vaak beginnen winkeliers al in de week voor Black Friday met het afprijzen van hun assortiment. Dit doen zij om ervoor te zorgen dat iedereen alvast komt kijken in hun (web)winkel. 

Maar het wordt nog beter, want na Black Friday staat Cyber Monday voor de deur. Dit weekend sluit goed aan op Black Friday en maakt het mogelijk om nog meer koopjes op de kop te tikken. In feite betekent de aanloop naar Black Friday en de uitloop tot en met Cyber Monday dat heel Nederland bijna twee weken kan genieten van enorme kortingen.

Zo kun je alvast Black Friday kleding inkopen doen voor Sinterklaas en Kerst!

Black Friday deals door heel Nederland

Niet alleen Black Friday kleding doet het goed bij de Nederlandse bevolking, maar ook Black Friday laptop of witgoed. Zo zie je dat bijna alle soorten producten worden aangebonden met enorme kortingen.

Ben je ook zoek naar andere aanbiedingen of alle deelnemende winkels? Neem dan eens een kijkje op ons Black Friday winkels overzicht. Zo weet je zeker dat je in deze kortingsperiode geen enkele deal mist!