📅 Black friday: 26 November 2021

📨 Deals in je inbox

Black Friday stofzuigers: korting tot wel 80%

Een goede stofzuiger is belangrijk om je huis vuil- en stofvrij te houden. Mocht je al een tijdje op zoek zijn naar een nieuwe stofzuige dan is Black Friday is de perfecte gelegenheid om van een goede deal te profiteren. Wij houden je up-to-date van de beste Black Friday Aanbiedingen, zo hoef je niet het hele internet af te struinen voor de beste kortingen. Wil je weten waar jij het beste jouw nieuwe stofzuiger kunt scoren? Neem een kijkje in het overzicht met  Black Friday deals hieronder. 

Mis geen deals!

Mis geen goede aanbiedingen tijden Black Friday 2019 en meld je nu alvast aan voor onze deal alerts!


Black Friday Aanbiedingen respecteert jouw privacy. Lees hier wat we wel en niet met jouw gegevens doen.

Deelnemende winkels

BCC

Vandaag besteld, morgen in huis*

Naar deals

Webshops

Er zijn veel verschillende bedrijven waar jij je nieuwe stofzuiger kan halen. Doordat de concurrentie hoog ligt is het belangrijk om de beste Black Friday deals in de gaten te houden.  Goede kwaliteit sotfzuigers zijn onder andere te vinden bij Coolblue en Mediamarkt. Hier gaat dan ook vaak de voorkeur naar uit door de vertrouwde reputatie die ze hebben opgebouwd. Maar ook bij BCC en Bol.com ben je gegarandeerd van een goede deal. 

Soorten en Maten

Hoewel je er niet dagelijks bij stilstaat zijn er wel zeker een hoop verschillende mogelijkheden bij het kiezen van een stofzuiger.  Zo heb je de mogelijkheid om voor een stogzuiger met stofzak te gaan of ga je voor de versie zonder de stofzak.  Ook de grootte van een stofzuiger is iets om rekening mee te houden. Woon je in een klein appartement of moet je veel trappen op en neer, in dat geval is een kleine stofzuiger gemakkelijker. 

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om voor een steelstofzuiger te gaan. Deze modellen zijn draadloos en nemen weinig ruimte in beslag. Of wil je het jezelf helemaal makkelijk maken, ga dan voor de robotstofzuiger. Met deze stofzuiger hoef jij helemaal niks meer te doen.

Stofzuiger merken

Naast de soorten en maten zijn er ook verschillende merken waar uit gekozen kan worden. De merken met de meeste waardering zijn de Numantic stofzuigers en de Miele stofzuigers. Een ander merk dat de laatste paar jaar zijn plek heeft gewonnen op de markt is Dyson. De kopers van deze stofzuigers zijn het meest merkentrouw. Dit houdt in dat zij het meest geneigd zullen zijn om voor hun volgende aankoop weer voor een Dyson stofzuiger te gaan. 

De merken die mensen het meest in huis hebben zijn Miele en Philips. Met daaropvolgend de merken Bosch en AEG. Er zijn dus een hele hoop merken waar uit gekozen kan worden. Om het makkelijk te maken hebben wij een overzicht met alle  Black Friday deals zodat je zeker weet dat je van de juiste deal gebruik maakt.