📅 Black friday: 26 November 2021

📨 Deals in je inbox

Waar vind ik de beste Black Friday Kortingen?

Ieder jaar zit iedereen weer vol spanning te wachten op een antwoord op deze vraag, wat zullen de Black Friday kortingen zijn? Grote winkelketens en lokale ondernemers prijzen hun assortiment flink af en proberen zoveel mogelijk te verkopen. Maar waar vind je de beste Black Friday deals?

Mis geen deals!

Mis geen goede aanbiedingen tijden Black Friday 2019 en meld je nu alvast aan voor onze deal alerts!


Black Friday Aanbiedingen respecteert jouw privacy. Lees hier wat we wel en niet met jouw gegevens doen.

Deelnemende winkels

BCC

Vandaag besteld, morgen in huis*

Naar deals

De drukke winkelstraten in of liever thuisblijven?

Wacht je liever wat langer op je product en bestel je online of ga je de straat op voor de beste deals. Het maakt niet, zowel online als in de winkels zijn er hoge kortingen op bijna het hele assortiment. Veel mensen bestellen liever online om de drukke winkels te vermijden en zoeken online voor de beste koopjes. Dit zorgt wel voor een iets langere levertijd maar dat is het helemaal waard als je daardoor niet in de drukte hoeft te staan.

Geschiedenis van Black Friday Kortingen

In de jaren 80 zijn Amerikaanse winkeliers begonnen met deze term. Om de start van de Kerstinkopen in te luiden, geven ze extra hoge kortingen op hun assortiment. Het gerucht gaat ook dat dit de eerste dag is dat de winkeliers in het “zwart” stonden. Dit betekent dat ze voor het eerst in het jaar winst draaien. Verlies werd toen der tijd aangeduid met rode inkt, en alle winst werd geprint met zwarte inkt. Hierdoor is de term “Black Friday” ontstaan.

Het is nooit bewezen dat dit verhaal klopt. Het is namelijk zo dat veel winkeliers al veel eerder in het jaar winst draaien. Voor de consument maakt het niet uit of het verhaal klopt, want die kan ieder jaar profiteren op hoge kortingen. Ben je benieuwd waar je de beste Black Friday kortingen kan vinden? Kijk dan hier voor de beste Black Friday Aanbiedingen.

Extra lang genieten van Black Friday Kortingen

Veel winkels geven niet alleen op die specifieke dag kortingen. Sterker nog, ze hebben vaak de hele week vóór de officiële Black Friday ook hoge kortingen. En zelfs na Black Friday zijn de kortingen niet voorbij, op Cyber Monday kun je namelijk ook nog koopjes scoren. Kortom als jij op zoek bent naar een nieuwe outfit, wasmachine of laptop, kan je het best wachten tot Black Friday voor de beste deals.