📅 Black friday: 26 November 2021

📨 Deals in je inbox

Black Friday Nederland: Hoe zit dat nou?

Het uit Amerika overgevlogen Black Friday staat ook dit jaar weer op de planning, maar hoe ziet Black Friday Nederland er nou uit? Van grote kledingketens Bijenkorf tot de grote elektronica winkels zoals Mediamarkt en Coolblue, iedereen geeft hoge kortingen op bijna het hele assortiment.

Ontwijk je liever de drukte in de winkelstraten of heb je geen zin om de deur uit te gaan, ook de webshops doen mee aan Black Friday. Sommige winkels hebben zelfs exclusieve deals voor de mensen die online shoppen. Ben je benieuwd naar alle aanbiedingen? Bekijk deze dan op Black Friday aanbiedingen. Geen zin om de aanbiedingen in de gaten te houden? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang de beste deals in je mailbox.

Mis geen deals!

Mis geen goede aanbiedingen tijden Black Friday 2019 en meld je nu alvast aan voor onze deal alerts!


Black Friday Aanbiedingen respecteert jouw privacy. Lees hier wat we wel en niet met jouw gegevens doen.

Deelnemende winkels

BCC

Vandaag besteld, morgen in huis*

Naar deals

Aanbiedingen in de vorige jaren

Ieder jaar zitten koopjesjagers op het puntje van hun stoel om te kijken wat er dit jaar in de aanbieding is. In de vorige jaren waren er bij Mediamarkt bijvoorbeeld grote kortingen op televisies en witgoed, ook Bijenkorf blijft niet achter en prijst een groot deel van haar assortiment af.

Om te voorkomen dat je een koopje misloopt is het belangrijk om snel te handelen. Houd dus goed Black Friday aanbiedingen in de gaten en blijf op de hoogte van de beste deals.

Als je online bestelt moet je wel rekening houden met een iets langere levertijd vanwege de overweldigende drukte bij de webshops.

Black Friday is in Nederland ondertussen helemaal geïntegreerd in de maatschappij en is ondertussen ook niet meer weg te denken. Bent u nog op zoek naar een nieuwe televisie of laptop, wacht dan zeker op de aanbiedingen van Black Friday Nederland.

Geschiedenis van Black Friday Nederland

Black Friday is ontstaan in Amerika, maar kwam door het grote succes al snel overwaaien naar ons kikkerlandje. Al snel begonnen de eerste grote ketens in Nederland hun producten af te prijzen op Black Friday. Kort daarop volgde de rest van ondernemend Nederland en zo was Black Friday Nederland geboren, sindsdien is het niet meer weg te denken. De populariteit van Black Friday stijgt ieder jaar en steeds meer winkels geven flinke korting op hun product op deze dag. Kijk dus ook zeker bij je lokale winkels als je op zoek bent naar koopjes, want er is een grote kans dat zij ook meedoen aan Black Friday deals.