📅 Black friday: 26 November 2021

📨 Deals in je inbox

Black Friday Deals

29 november is de dag dat er weer met enorme kortingen wordt gestrooid door winkels. Deze dag staat beter bekend als Black Friday en jij kunt de beste deals op de kop tikken. Met aanbiedingen tot wel 80% (!) kun je alvast al jouw Sinterklaas- en Kerstinkopen doen.
Maar er is nog beter nieuws. De beste Black Friday deals shop je al ver voor 29 november. De deelnemende winkels luiden de dagen voor Black Friday sinds twee jaar al flink in met kortingen op het gehele assortiment.
Benieuwd naar de beste deals? Check dan hieronder het het overzicht van de deelnemende winkels.

Mis geen deals!

Mis geen goede aanbiedingen tijden Black Friday 2019 en meld je nu alvast aan voor onze deal alerts!


Black Friday Aanbiedingen respecteert jouw privacy. Lees hier wat we wel en niet met jouw gegevens doen.

Deelnemende winkels

BCC

Vandaag besteld, morgen in huis*

Naar deals

Waar vind je de beste Black Friday deals?

Door het enorme aanbod, alle advertenties op TV, internet en radio kan het verwarrend zijn waar je nu de beste deals kunt scoren. Om die reden hebben we het voor jou makkelijk gemaakt. Op Black Friday aanbiedingen vind je het complete overzicht van alle deelnemende winkels. Daarnaast shop je ook per categorie als je al een product in gedachte hebt. Lekker makkelijk dus!

Het voordeel van dit overzicht is dat je gewoon vanuit je stoel de beste aanbiedingen kunt bekijken. Je vermijdt de drukte van de winkelstraat en staat niet te wachten bij de kassa.

Het enige waar je rekening mee moet houden is de verzendtijd tijdens de Black Friday gekte. Want ook online is het druk. Dit leidt tot langere bezorgtijden dan normaal. Maar zeg nou eerlijk, liever iets langer wachten op een goedkoop product dan de drukte in de winkelstraat.

Benieuwd naar welke shops er allemaal deelnemen aan Black Friday? Hier vind je het complete overzicht van alle Black Friday winkels.

Waar komt Black Friday vandaan?

Fijn al die kortingen, maar waarom strooien alle winkels met deze torenhoge kortingen?

Nou, het verhaal gaat als volgt. Volgens een aantal bronnen is Black Friday het eerst genoemd door politieagenten in Philadelphia. De vrijdag na Thanksgiving was namelijk zo druk, voornamelijk in en rondom de stad, dat de agenten deze dag hebben omgedoopt tot Black Friday.

In 1980 werd kreeg de term een andere betekenis. Door winkeliers werd deze term gebruikt als aanduiding voor de eerste dag van het jaar dat ze in het ‘zwart’ staan. In de boekhouding houdt dat in dat er winst wordt gemaakt. Want alle winsten worden met zwarte inkt geprint.

Wat echt de herkomst is, is nogal vaag. Maar één ding is zeker: we zijn erg dankbaar voor want we kunnen alvast goedkope inkopen doen voor de Kerstdagen!

Black Friday deals, het houdt niet op!

Sinds Black Friday haar intrede heeft gedaan in Nederland is het niet meer weg te denken uit ons kikkerlandje. Maar het wordt nog beter. Want niet alleen op Black Friday shop je de beste deals, maar ook de periode na de Black Friday deals.
Wellicht is dat al bij je bekend, maar na deze periode gaan we gewoon verder met Cyber Monday! Ook tijdens dit weekend scoor je producten met de hoogste kortingen.

Dus heb je een Black Friday deal gemist? Wees niet getreurd, Cyber Monday staat om de hoek!